Selamat Datang

logo comp

InspirationDeco sebuah syarikat professional interior design WALLPAPER(Wallcovering’s), laminasi lantai, langsir serta carpet dan mula bertapak di Johor Bahru. Kami menawarkan Idea-idea dan Inspirasi yang membolehkan anda merealisasikan impian mengikut citarasa dalam menghiasi kediaman mahupun ruangan pejabat idaman anda.

Sebagai sebuah syarikat pemasaran & perkhidmatan rancangan penyesuaian sesebuah decorasi produk hiasan dalaman seperti Kertas Hiasan Dinding dan Dengan segala kepakaran yang kami ada, kami mampu menawarkan khidmat yang istimewa & unik kepada pelanggan kami agar dapat memenuhi kepuasan hati pelanggan.

Produk kami juga sesuai untuk luxurious apartments, malls, hotels, offices, leisure centers, hospital, household, government dan juga private buildings. Syarikat kami juga akan meluaskan lagi pasaran untuk menembusi ke pasaran domestic, dan menjadikan sebuah brand yang ternama.

Kami yakin, kekuatan kami dalam mendapat tempat dipasaran masa kini adalah kerana motto yang telah menjadi peggangan kami setelah sekian lama iaitu, “Perkhidmatan, Pemilihan dan Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami”

ALAMAT PEJABAT
No3A, Jln Pulai 20,
Tmn Pulai Utama,
81300, Skudai Johor.

(KAMI MENGALU-ALU KAN KEDATANGAN ANDA)

untitled6

Advertisements

%d bloggers like this: